......

SPOR HABERLERİ

PİYASALAR

altın fiyatları

Online Ziyaretçi

Günlük: 83
Haftalık: 849
Aylık: 4975
Toplam: 361883

MADDİ İMKÂNSIZLIKTAN ÇOCUKLARINI OKUTAMAYACAK

Yazar : | Tarih : 5 ay, 2 hafta önce / | Görüntüleme : 603
MADDİ İMKÂNSIZLIKTAN  ÇOCUKLARINI OKUTAMAYACAKDamar rahatsızlığı dolayısıyla ayağı kesilen ve engelli duruma düşen vatandaş, eğitim gören 4 çocuğundan liseye giden 2 çocuğunu maddi imkânsızlıktan dolayı okuldan alacak

 Antakya’ya bağlı Narlıca Mahallesi’nde bir aile dramı yaşanırken evin babası S.Z., maddi imkansızlıklar nedeniyle çok üzülmesine rağmen 4 çocuğunun 2 sini okuldan almak zorunda kalıyor.

Damar rahatsızlığı dolayısıyla ayağı kesildiği için engelli durumuna düşen ve bu nedenden dolayı çalışamayan vatandaşın eşi de hipertansiyon rahatsızlığı dolayısıyla hasta durumunda.

Narlıca Cumhuriyet Ortaokulu’nda 2 çocuğu eğitim gören aile, Narlıca Anadolu Lisesinde eğitim gören 2 çocuğunu servis ücreti, okul harçlığı gibi nedenlerden dolayı okuldan alacak.

Devletten 1.800 TL engelli maaşı alan ve bununla geçinmek durumunda kalan muhtaç aile, maddi imkansızlıktan dolayı, lise eğitiminden alacağı 2 çocuğunun üzüntüsünü yaşıyor.

(Yorum Haber Merkezi)